ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Revlon RVDR5251E Πιστολάκι Μαλλιών με Φυσούνα ionic 2000W black pink

Revlon RVDR5251E Πιστολάκι Μαλλιών με Φυσούνα ionic 2000W black pink
Revlon RVDR5251E Πιστολάκι Μαλλιών με Φυσούνα ionic 2000W black pink
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κατασκευαστής: Revlon
  • Κωδικός Προϊόντος: AB001004
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 29,00€
Επιλέξτε Klarna για αγορές άνω των 35€.
Επιλέξτε Klarna για αγορές άνω των 35€.
Buy now, pay later σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα!
 Αν επιθυμείτε εντυπωσιακές μπούκλες, άψογα κυματιστά ή ίσια μαλλιά η Revlon διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία styling για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Σχεδιασμένο με γνώμονα την απόδοση, την ευελιξία και την άνεση, αυτό το πιστολάκι μαλλιών με ισχύ 2000 Watt σας δίνει όλα όσα χρειάζεστε και ακόμη περισσότερα για το τέλειο χτένισμα.
Το σεσουάρ Smooth BrillianceTM 2000 AC της REVLON χρησιμοποιεί την Tourmaline IONIC TECHNOLOGY®. Τα αρνητικά ιόντα βοηθούν στη διατήρηση ενός ουδέτερου φορτίου στα μαλλιά αφήνοντας τα να φαίνονται περιποιημένα και απαλά, ενώ παράλληλα μειώνουν το φριζάρισμα και τον στατικό ηλεκτρισμό. Η τουρμαλίνη συμβάλλει στη σφράγιση της τρίχας και στην ενίσχυση της λάμψης. Με ισχύ 2000 Watt επιτυγχάνει το καλύτερο στιλιστικό αποτέλεσμα.
Το σεσουάρ μαλλιών AC motor RVDR5251E1 της Revlon διαθέτει υψηλής ποιότητας μοτέρ το οποίο διαρκεί έως και 3 φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα συνηθισμένα μοτέρ.

Αυτό το σεσουάρ λειτουργεί με ιοντική τεχνολογία τουρμαλίνης που βελτιώνει τη λάμψη των μαλλιών σας και βοηθά στη μείωση του φριζαρίσματος.

Είναι εφοδιασμένο με 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας και δύο  ταχύτητες για να επιλέγετε την κατάλληλη ανάλογα με το στυλ που θέλετε να δώσετε στα μαλλιά σας. Η κεραμική επίστρωση περιορίζει τη ζημιά από το υπερβολικό styling με την ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας που διεισδύει γρήγορα στα μαλλιά και τα στεγνώνει από μέσα προς τα έξω.

Διαθέτει λεπτό ακροφύσιο για ακριβές στέγνωμα και styling και φυσούνα για δημιουργία όγκου, ανύψωση των κυματισμών και ενίσχυση στις μπούκλες.

Το σεσουάρ έχει μαλακή λαβή για περισσότερη άνεση και καλύτερο έλεγχο του και πρακτικό γάντζο ανάρτησης για εύκολο κρέμασμα/αποθήκευση.

 



 
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.