ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Lego

Κατασκευαστής: Lego
 Μοιραστείτε την αγάπη σας για τον Μίκυ Μάους και τη Μίνι Μάους της Disney με τους φίλους και την οικογένειά σας σε αυτό το κουτί έργων για την επιστροφή στο σχολείο! Ανοίξτε το σετ LEGO® DOTS και ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες σχεδιασμού καθώς εξερευνάτε τα αντικείμενα, που περιλαμβάνουν κορνίζα, ..
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ:38,00€
Κατασκευαστής: Lego
  Πρόσθεσε μια νέα δοκιμασία στη LEGO Super Mario Βασική Πίστα σου με την Πίστα Επέκτασης Μπλεξίματα με τη Λάβα του Whomp! Προσπάθησε να μην πέσεις από τη συρόμενη πλατφόρμα στην καυτή λάβα. Ρίξε κάτω το Whomp που φυλάει τον Διακόπτη P και μετά μπορείς να κερδίσεις ένα σωρό νομίσματα επειδή τρέχεις,..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Friends Sea Rescue Center (41736). Η Autumn λατρεύει όλα τα ζώα. Και ξέρει ότι ο φίλος της ο Leo είναι πάντα έτοιμος για περιπέτειες, γι΄αυτό τον προσκάλεσε στο Κέντρο Θαλάσσιας Διάσωσης. Σήμερα, οι φίλοι φροντίζουν τραυματισμένες ενυδρίδες. Πλησίασε στην αποβάθρα με το θαλάσσιο σκούτερ. Πήγαι..
41,00€
Χωρίς ΦΠΑ:41,00€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Animal Crossing Kapp'n's Island Boat Tour (77048). Άνοιξε πανιά για μια περιπέτεια σε ένα ερημικό νησί με τον Kapp’n. Γνώρισε τον Marshal και κάνε μια βόλτα στο νησί. Πήγαινε να σκάψεις για να βρεις μερικά Bells. Βρες και πιάσε το καβούρι ερημίτη, και μετά πάρε το καλάμι ψαρέματος για να πιάσε..
26,20€
Χωρίς ΦΠΑ:26,20€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Architecture London (21034). Αποτύπωσε την αρχιτεκτονική του Λονδίνου με αυτό το εξαιρετικό σετ που φέρνει κοντά την κλασική Εθνική Πινακοθήκη, τη Στήλη του Nelson, τον τροχό London Eye, το Μπιγκ Μπεν (Πύργος της Ελισάβετ) και τη Γέφυρα του Λονδίνου. Κάθε μεμονωμένη δομή LEGO® παρέχει μια μονα..
35,80€
Χωρίς ΦΠΑ:35,80€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Architecture Παρίσι (21044). Αποτύπωσε το μεγαλείο της Παριζιάνικης αρχιτεκτονικής με αυτό το μεγαλοπρεπές σετ LEGO® Architecture Skyline Παρίσι, που φέρνει κοντά την εμβληματική Αψίδα του Θριάμβου, τη λεωφόρο Champs-Elysees, τον ουρανοξύστη Tour Montparnasse, το Grand Palais, τον Πύργο του Άι..
42,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,00€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO City Race Car & Car Carrier Truck (60406). Είναι ημέρα αγώνων και το Race Car & Car Carrier Truck είναι έτοιμα. Ρίξε μια ματιά στο αεροδυναμικό ‘χαμηλωμένο’ σχέδιο με τη χαμηλή ανάρτηση και τις ποδιές στους προφυλακτήρες για τέλειο χειρισμό και πρόσφυση. Επέκτεινε τη ράμπα του πανίσχυρου μεταφ..
23,80€
Χωρίς ΦΠΑ:23,80€
Κατασκευαστής: Lego
 Κράτα τα LEGO® τουβλάκια σου τακτοποιημένα και οργανωμένα με αυτό το έξυπνο και ανθεκτικό LEGO Classic Δημιουργικό Βαλιτσάκι. Άνοιξε την κίτρινη θήκη για να βρεις τα έντονα χρωματιστά τουβλάκια και μετά διασκέδασε δημιουργώντας χαριτωμένα πλάσματα, απίθανα αυτοκίνητα, ζεστά σπιτάκια και ό,τι άλλο μ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,90€
Κατασκευαστής: Lego
 Μεγάλο κουτί της σειράς Classic, όπου περιλαμβάνει 790 κλασικά τουβλάκια διαφόρων σχεδίων σε 33 διαφορετικά χρώματα. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4+ ετών.Με 8 διαφορετικούς τύπους από παράθυρα και πόρτες και 8 διαφορετικούς τύπους πλαισίωνΔιαθέτει 2 βάσεις (διαφορετικού μεγέθους), 3 σετ ματιών, 6 λ..
39,50€
Χωρίς ΦΠΑ:39,50€
Κατασκευαστής: Lego
 Μεσαίο κουτί της σειράς Classic, όπου περιλαμβάνει 484 κλασικά τουβλάκια διαφόρων σχεδίων σε 35 διαφορετικά χρώματα. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4+ ετών...
24,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,00€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Creator 3in1 Pirate Ship (31109). Αρρρρρρ! Άνοιξε τα πανιά και σήκωσε την άγκυρα στο φανταστικό Πειρατικό Πλοίο! Κράτα σκοπιά για πιθανούς στόχους – το αμπάρι είναι εντελώς άδειο. Προσοχή, πλοίο στα δεξιά! Μετακίνησε τα κανόνια στη θέση τους και ετοιμάσου για πυρ: Αυτό το πλοίο μοιάζει γεμάτο ..
98,00€
Χωρίς ΦΠΑ:98,00€
Κατασκευαστής: Lego
 LEGO Icons Vespa 125 (10298). Σύμβολο του ιταλικού στυλ. Σύμβολο ελευθερίας. Φόρος τιμής στη Dolce Vita. Η Vespa της Piaggio είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα. Τώρα μπορείτε να κατασκευάσετε και να διακοσμήσετε τον χώρο σας με αυτήν την LEGO® Vespa 125. Εμπνευσμένη από την κλασική Vespa της δεκα..
78,00€
Χωρίς ΦΠΑ:78,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 23 (2 Σελ.)
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.