ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Bosch MFQ3530 Μίξερ χειρός 450 watt white

Bosch MFQ3530 Μίξερ χειρός 450 watt white
Bosch MFQ3530 Μίξερ χειρός 450 watt white
  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κατασκευαστής: Bosch
  • Κωδικός Προϊόντος: AB002235
38,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 38,00€
Επιλέξτε Klarna για αγορές άνω των 35€.
Επιλέξτε Klarna για αγορές άνω των 35€.
Buy now, pay later σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα!
Περιγραφή
Το Bosch MFQ3530 είναι το Ιδανικό μίξερ χειρός για καθημερινή χρήση. Με ισχυρό μοτέρ 450 Watt που εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα και ανοξείδωτοι αναδευτήρες και γάντζοι ζυμώματος που εξασφαλίζουν τέλεια ανάμειξη, χτύπημα και ζύμωμα. Διαθέτει 5 ταχύτητες και λειτουργία Turbo.

Πλήρης έλεγχος της συσκευής χάρη στις 5 ταχύτητες λειτουργίας
Αύξησε ή μείωσε την ταχύτητα λειτουργίας πολύ εύκολα. Χάρη στις 5 διαφορετικές ρυθμίσεις, μπορείς να επιλέξεις την ιδανική ταχύτητα επεξεργασίας ώστε κάθε συνταγή να έχει την κατάλληλη για σένα υφή, είτε θέλεις να αναμείξεις υλικά σε χαμηλή ταχύτητα είτε να χτυπήσεις ασπράδια αυγών σε πολύ δυνατή ταχύτητα. Η λειτουργία Turbo σου δίνει τη μέγιστη ισχύ όποτε την χρειάζεσαι.

Εργαλεία από ανοξείδωτο ατσάλι για άρτια εκτέλεση κάθε συνταγής
Τα εργαλεία από ανοξείδωτο ατσάλι ολοκληρώνουν σε λίγο χρόνο κάθε ανάμειξη υλικών, ανάδευση και ζύμωμα. Με τα turbo εργαλεία υψηλής ποιότητας είναι εύκολο να χτυπήσεις σαντιγί και ασπράδια αυγού για μαρέγκα και να προετοιμάσεις αφράτα μείγματα. Οι γάντζοι ζυμώματος είναι ιδανικοί για βαριά και σκληρότερα υλικά όπως το σπιτικό ψωμί - κάνοντας την επεξεργασία του φαγητού απολαυστική διαδικασία.

Άνετο και ασφαλές κράτημα
Επεξεργάσου υλικά χωρίς κόπο: η χειρολαβή με την απαλή επίστρωσή του εξασφαλίζει σταθερό κράτημα ακόμα και όταν αναμειγνύεις υλικά σε υψηλές ταχύτητες. Το μικρό βάρος της συσκευής την καθιστά άνετη στο κράτημα, κάνοντας την οποιαδήποτε εκτέλεση συνταγής λιγότερο κουραστική.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.