ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ninja

Κατασκευαστής: Ninja
 Η φριτέζα ζεστού αέρα Ninja Foodi διπλής ζώνης με χωρητικότητα 7,6 λίτρων προετοιμάζει τα φαγητά ταυτόχρονα στο σημείο. Χάρη στις 2 ανεξάρτητες ζώνες μαγειρέματος, τα προγράμματα, οι χρόνοι μαγειρέματος και οι θερμοκρασίες μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά και στα δύο διαμερίσματα για να δημιουργήσετ..
168,00€
Χωρίς ΦΠΑ:168,00€
Κατασκευαστής: Ninja
 Η φριτέζα ζεστού αέρα Ninja Foodi διπλής ζώνης με χωρητικότητα 9,5 λίτρων προετοιμάζει τα φαγητά ταυτόχρονα στο σημείο. Χάρη στις 2 ανεξάρτητες ζώνες μαγειρέματος, τα προγράμματα, οι χρόνοι μαγειρέματος και οι θερμοκρασίες μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά και στα δύο διαμερίσματα για να δημιουργήσετ..
198,50€
Χωρίς ΦΠΑ:198,50€
Κατασκευαστής: Ninja
Φανταστείτε να παίρνετε τις υπέροχες γεύσεις ψησίματος στην υπαίθρια κουζίνα από μια ψησταριά εσωτερικού χώρου. Με το Ninja Foodi Health Grill & Air Fryer, είναι γρήγορο και εύκολο να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας γεύματα, μαγειρεύοντας φρέσκα και κατεψυγμένα υλικά με αυθεντικό φινίρισμα στα κάρβου..
170,00€
Χωρίς ΦΠΑ:170,00€
Κατασκευαστής: Ninja
 Η σχάρα μεγάλης χωρητικότητας που μαγειρεύει με ακρίβεια και τέλεια αποτελέσματα.Περισσότερο από ένα γκριλ. 6 λειτουργίες μαγειρέματος - Τηγάνισμα στον αέρα, ψήσιμο, ψήσιμο, αναθέρμανση, αφυδάτωση και γκριλ.Πώς σας αρέσει η μπριζόλα σας Από rare έως well done, απλά επιλέξτε το επιθυμητό φινίρισμα κ..
228,00€
Χωρίς ΦΠΑ:228,00€
Κατασκευαστής: Ninja
   Με αυτό το ασύρματο επαναφορτιζόμενο μπλέντερ USB-C, μπορείτε να αναμειγνύετε νόστιμα smoothies, ροφήματα πρωτεΐνης και κρύα ροφήματα οπουδήποτε.ΙΣΧΥΡΗ ΜΙΞΗ - Ψιλοκόψτε κατεψυγμένα φρούτα και πάγο με τη στιβαρή λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι για εξαιρετικά μαλακά αποτελέσματα, στο σπίτι ή εν κινήσε..
52,00€
Χωρίς ΦΠΑ:52,00€
Κατασκευαστής: Ninja
Χαρακτηριστικά:Ανοξείδωτο δοχείο Χωρητικότητα: 0,532 λίτραΕνσωματωμένο δοσομετρικό κύπελλοΚαπάκι που δεν διαρρέειΣυνδέσεις: 1x USB-CΕνσωματωμένη μπαταρίαΑποσπώμενα μέρη που πλένονται στο πλυντήριο πιάτωνΔιαστάσεις: 270 x 90 x 85 χιλ.Βάρος: 2,9 κιλά..
54,00€
Χωρίς ΦΠΑ:54,00€
Κατασκευαστής: Ninja
Είτε πρόκειται για σαλάτα, μπιφτέκια, ζύμη ή επιδόρπιο - με τον επεξεργαστή τροφίμων Ninja με Auto-IQ, εναλλάξιμες λεπίδες και αξεσουάρ (συμπεριλαμβανομένου του γάντζου ζύμης), μπορείτε να δημιουργήσετε νόστιμα πιάτα σε χρόνο μηδέν. Το μεγάλο δοχείο χωρητικότητας 2,1 λίτρων έχει το τέλειο μέγεθος γι..
94,00€
Χωρίς ΦΠΑ:94,00€
Κατασκευαστής: Ninja
 Το Πολυμίξερ της Ninja με ισχύ 1200 watt είναι ένας επεξεργαστής τροφίμων με εναλλάξιμες λεπίδες και πολλά εξαρτήματα. Διαθέτει 4 χειροκίνητες λειτουργίες (Low, Medium, High, και Pulse) καθώς και την προηγμένη τεχνολογία Auto-IQ με 5 αυτόματα προγράμματα: Blend, Max Blend, Chop, Puree, Mix. Επιπλέο..
156,00€
Χωρίς ΦΠΑ:156,00€
Κατασκευαστής: Ninja
 Πλάκα GrillΑπό μπιφτέκια, μπριζόλες, φιλέτα σολομού και στήθη κοτόπουλου μέχρι ψητά κολοκυθάκια και ψητά ροδάκινα, απόλαυσε αυθεντικό ψήσιμο στα κάρβουνα και υψηλή θερμοκρασία με θερμοκρασίες έως 260°C, ομοιόμορφη ζέστη και εύκολο έλεγχο θερμοκρασίας.Επιφάνεια PlanchaΜε την plancha μπορείς όχι μόνο..
156,00€
Χωρίς ΦΠΑ:156,00€
Κατασκευαστής: Ninja
 Σας παρουσιάζουμε το σύστημα μαχαιριών Ninja Foodi StaySharp, ιδανικό τόσο για έμπειρους σεφ όσο και για αρχάριους στην κουζίνα. Αυτή η συλλογή 6 τεμαχίων περιλαμβάνει 5 βασικά μαχαίρια κουζίνας και ένα πολυχρηστικό ψαλίδι κουζίνας, κατασκευασμένα για να διαρκέσουν από σφυρήλατο γερμανικό ανοξείδωτ..
164,00€
Χωρίς ΦΠΑ:164,00€
Κατασκευαστής: Ninja
Πεντανόστιμα πιάτα που παρασκευάζονται γρήγοραΗ Φριτέζα MAX της Ninja προσφέρει έναν εύκολο τρόπο να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα με την ίδια υπέροχη γεύση - αλλά με ελάχιστο ή καθόλου λάδι. Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα των 5,2 λίτρων, μπορείτε εύκολα να ταΐσετε όλη την οικογένεια.Δημιουργήστε ..
109,00€
Χωρίς ΦΠΑ:109,00€
Κατασκευαστής: Ninja
 Σας παρουσιάζουμε την πολυμάγειρα Ninja Foodi MAX 15 σε 1 SmartLid με σύστημα Smart Cook.Από τους δημιουργούς του πρωτότυπου πολυμάγειρα Ninja Foodi που άλλαξε το παιχνίδι, αυτός ο πολυμάγειρας νέας γενιάς προσφέρει ακόμα περισσότερους συναρπαστικούς τρόπους για να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας γεύμ..
330,00€
Χωρίς ΦΠΑ:330,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.